Bilgi Teknolojisi (IT)

HarmonyOS NEXT 0.0.39 beta yayınlandı! Hangi cihaza geldi?

Huawei, yeni HarmonyOS NEXT Beta güncellemesiyle Pura 70 serisine akıllı, akıcı ve güvenli bir çoklu cihaz deneyimi sunacak.

Huawei, Pura 70 serisi için sabah saatlerinde HarmonyOS NEXT Beta (NEXT.0.0.39 sürümü) güncellemesini yayınladı. Merakla beklenen yeni güncelleme, sistemi tamamen yeni bir mimari üzerine inşa ederek, daha fazla HarmonyOS yerel uygulamasını destekliyor ve genel performans iyileştirmeleri sunuyor. Peki, hangi yenilikler geldi?

Huawei Pura 70 serisi, HarmonyOS NEXT 0.0.39 Beta sürümüne kavuştu

Huawei, HarmonyOS NEXT 0.0.39 beta sürümü ile kullanıcılarına daha akıllı, daha akıcı ve daha güvenli bir çoklu cihaz deneyimi sunuyor. 26 Ağustos – 13 Eylül 2024 tarihleri arasında sürecek olan kullanıcı katılım programı kapsamında, Huawei Mate 60, Mate X5, Pura 70, Pocket 2 serisi telefonlar ve MatePad Pro modelleri de yeni gelen beta güncellemesini deneyimleyebilecek.

Güncelleme ile ilgili dikkat edilmesi gereken en önemli husus, bu sürümün bazı uygulamalarla uyumsuzluk sorunları yaşatabileceği ve bazı verilerin aktarımında sorunlar çıkabileceği. Bu nedenle, her zaman söylediğimiz gibi, kullanıcıların güncelleme öncesinde cihaz verilerini yedeklemelerini tavsiye ediliyoruz.

Yeni gelen HarmonyOS NEXT beta sürümü henüz ticari kullanıma hazır değil, bu yüzden nihai sürüm ile bazı farklar olabileceği belirtiliyor. Huawei kullanıcılarının bu yeni sürümü test ederken karşılaştıkları sorunları geri bildirim yapmaları da üretici tarafından teşvik ediliyor.

Kaynak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu