Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi

TCL ve Microsoft’tan dev yapay zeka ortaklığı!

TCL, IFA 2024’te devrim niteliğindeki akıllı cihazlarını ve Microsoft ile yapay zeka işbirliğini resmen duyurdu.

TCL, IFA 2024’te dikkat çeken yeni akıllı cihazlarını ve Microsoft ile olan yapay zeka iş birliğini duyurdu. Bu yıl, özellikle NXTPAPER teknolojisi ile öne çıkan yeni TCL 50 NXTPAPER akıllı telefonları ve TCL TAB 11 Gen2 tabletini tanıtan TCL, kullanıcıların dijital deneyimlerini daha da iyileştirmeyi hedefliyor.

TLC ve Microsoft, Azure ortaklığında birleşti!

Özellikle ekran teknolojilerindeki gelişmeleri ve görsel konforu öne çıkaran şirket, hem profesyonel hem de günlük kullanımda kullanıcı deneyimini yeniden tanımlamayı hedefliyor. TCL’in en büyük hamlelerinden biri ise Microsoft ile yaptığı yapay zeka ortaklığı.

Bu iş birliği kapsamında, TCL’in NXTPAPER cihazları Microsoft’un Azure AI yetenekleriyle destekleniyor. Özellikle Büyük Dil Modelleri (LLM) ve Otomatik Konuşma Tanıma teknolojileriyle, kullanıcılar daha akıllı, daha sezgisel ve kişisel bir deneyim yaşama şansına sahip olacak. TCL’in bu entegrasyonu, yapay zekanın cihaz kullanımında verimlilik ve erişilebilirliği artırmayı hedefleyen bir adım olarak öne çıkıyor.

Gelelin TLC’nin yakın döneme damga vurabilecek cihazlarına… Kısa bir süre önce piyasaya sürülen TCL NXTPAPER 14, NXTPAPER 3.0 teknolojisini entegre eden ve canlı renkli ekran ile siyah-beyaz e-okuyucu modu arasında zahmetsizce geçiş yapmanızı sağlıyor. Bu sayede bir döneme damgasını vuran Kindle ve benzeri cihazlara yakın bir deneyim elde edebiliyorsunuz.

Buna ek olarak TCL 50 NXTPAPER telefonlar, göz konforunu ön planda tutan yenilikçi ekran teknolojisiyle, parlaklık ve renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlayarak kullanıcılara kağıt benzeri bir görüntü sunuyor.

Bu özellikler, uzun süreli ekran kullanımlarında göz yorgunluğunu azaltırken, aynı zamanda dijital içerik tüketimini daha keyifli hale getirmeyi hedefliyor. Microsoft’un yapay zeka teknolojileriyle bu cihazların performansı daha da ileri taşınıyor.

Kaynak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu