Yazılım ve Uygulamalar

iPhone ve Mac’te Windows dönemi resmen başladı!

Mac ve iOS için Windows uygulaması tanıtıldı. Yenilenen uygulamayla birlikte uzak masaüstü erişimi genişleyecek

Microsoft, uzaktan çalışma ve erişim deneyimini geliştirmek amacıyla Windows uygulamasını yeniden tasarladı. Uzak masaüstü bağlantısı sağlamak için geliştirilen uygulama; artık Windows, Mac, iOS, Android ve web üzerinden kullanılabilir olacak.

macOS, iOS ve Android için Windows uygulaması sunuldu

Microsoft, tüm platformlarda uzak masaüstlerine ve bulut tabanlı bilgisayarlara bağlanmak için Windows uygulamasını yeniden tasarladı. Kullanıcılar, bu uygulama sayesinde uzak bilgisayarlara, veri merkezlerinde çalışan sanal makinelere ve Windows 365 gibi bulut bilgisayarlara herhangi bir cihazdan erişebilecek.

Yeniden tasarlanan uygulama; ana ekranı özelleştirme, Teams aramaları için optimize edilmiş ekran paylaşımı, çoklu monitör desteği ve hesaplar arası kolay geçiş gibi özellikler sunuyor. Yöneticiler için cihaz yönetimi eylemleri ve uygulama içi geri bildirim gibi özellikler de eklendi.

Uygulama, işletim sistemleri arasında birleşik bir deneyim sunmayı hedefliyor. Ayrıca herhangi bir konumdan veya cihazdan Windows’a erişim imkanı tanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan şirket sözcüsü, “Windows uygulamasını özel ve genel önizlemeler boyunca kullandık ve ihtiyaç duyulan işlevsellik için özellik geliştirmeleri üzerinde çalıştık. Son geri bildirimlerden harika yorumlar aldık. Herhangi bir cihazdan sorunsuz erişim sağlıyor ve son kullanıcı deneyimini geliştiriyor” dedi.

Kaynak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu