Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi

Windows 11’de Android telefonunuza erişmek artık çok daha kolay!

Windows 11, Android telefonlarınızı Dosya Gezgini üzerinden kolayca yönetmenizi sağlayacak yeni bir özelliğe kavuşuyor.

Microsoft, Android telefonlarınıza Windows 11 üzerinden erişimi her geçen gün daha da kolaylaştırıyor. Your Phone uygulaması ile başlayan bu entegrasyon süreci, telefon bildirimlerini bilgisayarınıza almak, ekran yansıtma ve dosya paylaşımı gibi özelliklerle devam etti. Şimdi ise Microsoft, Android telefonlarını Dosya Gezgini üzerinden yönetmenizi sağlayacak yeni bir özellikle karşımıza çıkıyor.

Windows 11 için Android-Dosya Gezgini testi başladı

Windows Insider Blog’da yapılan duyuruya göre, tüm Insider sürümleri Android Dosya Gezgini testine erişim sağladı. İster en yeni Canary kullanıcısı olun, ister güvenli bir Preview kullanıcısı, bu özelliği bugünden itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu yeni özelliği kullanmadan önce Microsoft, Windows 11 ‘de Android dosya sistemine Dosya Gezgini üzerinden erişim sağlamak için şu gereksinimleri listeliyor:

  • Android telefonunuzun en az Android 11 veya daha üst bir sürüme sahip olması.
  • Android telefonunuzda Link to Windows uygulamasının BETA sürümünün (sürüm 1.24071 ve üzeri) yüklü olması.
  • Windows Insider Programına kayıtlı olmanız, bilgisayarınızın Windows 11 çalıştırıyor olması ve herhangi bir Insider Kanalına dahil olmanız.

Bu şartları sağlıyorsanız, “Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar > Mobil Cihazlar” bölümüne giderek “Cihazları Yönet” seçeneğini seçmeli ve bilgisayarınıza telefonunuza erişim izni vermelisiniz. Buradan, ” Dosya Gezgini’nde Erişim” adlı bir geçiş düğmesi görmelisiniz. Eğer görmüyorsanız, Windows 11-Android Dosya Gezgini özelliği henüz size ulaşmamış olabilir. Dolayısıyla bir süre beklemeniz gerekecek.

Kaynak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu