Yazılım ve Uygulamalar

iOS 18 alamayanlar için iOS 17.7.1 güncellemesi yolda!

iOS 18 güncellemesini alamayan veya henüz indirmeyenler için iOS 17.7.1 güncellemesi yolda! İşte detaylar…

Apple, iOS 18.1 işletim sistemi ile önümüzdeki hafta kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu hafta RC sürümü yayınlanan güncelleme, kullanıcılara Apple Intelligence yapay zeka özellikleri gibi birçok önemli yenilik getirecek.

iOS 18’in arka planda kalan işlevlerini kullanıcılarla buluşturmaya odaklanan şirket, bununla birlikte son güncellemeyi alamayan ya da henüz indirmeyen kullanıcılar için iOS 17.7.1 güncellemesini yayınlayacak. Beklenen yeni sürüm, akıllı telefonlarını henüz son işletim sistemi sürümüne güncellememiş kullanıcılar için oldukça önemli olan güvenlik düzeltmelerini de beraberinde getirecek.

iOS 17.7.1 ne zaman çıkacak?

iOS 18.1, iPadOS 18.1 ve macOS Sequoia 15.1 güncellemelerinin RC sürümlerini yayınlayan şirket, aynı zamanda iOS 17.7.1’in beta sürümüyle de karşımıza çıktı. Yeni güncellemenin sürüm notlarında, kullanıcılar için sunulacak yeniliklerden ziyade, yazılımın daha çok güvenlik odaklı olacağı anlaşılıyor.

iOS 17.7.1 güncellemesinin sürüm notu kısa ve net bir şekilde şöyle özetleniyor: “Bu güncelleme önemli güvenlik düzeltmeleri sağlar ve tüm kullanıcılara önerilir.” Henüz ne gibi düzeltmelerin karşımıza çıkacağı ifade edilmese de yazılımın kullanıcılar için “aciliyet” taşıdığı ve daha güvenli bir mobil deneyim için bir an önce indirilmesi gerektiği vurgulanıyor.

iOS 18.1’in önümüzdeki hafta gelmesine rağmen Apple, 17.7.1’in genel kullanıma sunulmasıyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı. Fakat yine de güncellemenin gelecek hafta, yani 28 Ekim’e kadar piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Kaynak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu